KEDVEZMÉNNYEL a tréningre - TurbóTanulás

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

KEDVEZMÉNNYEL a tréningre

Szociális alapon:

A TurbóTanulás Tréninget azért hoztuk létre, hogy segítsük és megkönnyítsük mindazok életét, akik felismerik azt a tényt, hogy az életünket végigkíséri a tanulás. Ehhez kínáljuk a legjobb és legmodernebb módszereket. Azonban azt is tudjuk, hogy sokan nem engedhetik meg maguknak azt, hogy részt vegyenek vagy beírassák gyermeküket egy komoly tréningre. Ezért úgy döntöttünk, hogy a TurbóTanulás Tréninget elérhetővé kívánjuk tenni azoknak is, akik szeretnének részt venni a tréningen, de szociális helyzetük miatt nem tudnák megfizetni a tréning teljes árát.

Ezzel célunk, hogy támogassuk a szociálisan rászorulókat is, hogy mindenki azonos eséllyel indulhasson az élethosszig tartó tanulás útján.

Szociális kedvezmények:

  • A gyermekét egyedül nevelő szülő esetén: 10.000 forint kedvezmény a tréning árából!

  • A több gyermeket egyedül nevelő szülő esetén: egy belépőjeggyel részt vehet a tréningen a szülő minden gyermeke, aki elmúlt 14 éves.


Így vehetem igénybe valamelyik szociális kedvezményt:

A szociális kedvezményt a csatolt űrlap kitöltésével lehet igényelni, és azt hitelt érdemlően igazolni kell. Az igazoló dokumentumot csatolni  kell az űrlap alján és ezt követően - amennyiben megfelel az előírt kritériumok valamelyikének -, úgy jár a kedvezmény. Erről e-mailben tájékoztatjuk egy napon belül. Amenniben jár a kedvezmény, úgy kap egy kedvezmény kódot, amit a jelentkezési lapon fel kell tüntetni.

Természetesen ez nem zárja ki azt a lehetőséget, hogy amennyiben ajánlja a TurbóTanulás Tréninget másoknak, úgy azokat a kedvezményeket is igénybe vegye.

Ha megkapta a kedvezményt, itt jelentkezhet kedvezményesen.
Nézze meg, milyen további kedvezményeket vehet igénybe!



Szociális kedvezmény igénylése







Igen
Nem




Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz